Hello healthy hair!

Het haar supplement van Skin for Skin

Het Skin for Skin haar supplement: een waardevolle toevoeging aan ons assortiment. Na de lancering van ons collageen supplement kregen we ontzettend veel positieve reacties van klanten en kappers wat betreft het effect op de haren. Voor ons reden genoeg om een echte hairbooster te ontwikkelen. Een haar supplement met als basis ons eigen collageen, aangevuld met verschillende vitaminen en mineralen; hello healthy hair!

It all starts inside!

Laten we even kijken naar hoe ons haar is opgebouwd. Ons haar is opgebouwd uit keratine en collageen. Op onze hoofdhuid en om onze haarzakjes heen zitten bloedvaten die onze haren voeden en verzorgen. Vitamine C (wat zowel in ons collageen- als haarsupplement zit) draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de bloedvaten. Na je 25ste levensjaar neemt de natuurlijke aanmaak van collageen af, waardoor het haar dus als het ware te weinig zuurstof kan krijgen en kan afsterven en uitvallen. Maar ook kunnen de haren minder voeding krijgen.

Haar verzorgen van binnenuit!

Biotine, seleen en zink 

Naast vitamine C en ons eigen collageen hebben wij ook biotine, seleen en zink toegevoegd aan ons haar supplement. De hoeveelheid Biotine is zelf 400% van de ADH! Een krachtige dosis dus, want deze stoffen hebben een hele goede werking op onze haren. Biotine, seleen en zink dragen bij aan: 

  • het behoud van normaal haar
  • de normale haargroei
  • het sterk houden van het haar
  • de conditie van het haar
  • het behoud van glanzend haar

Koper 

Koper draagt bij tot normale pigmentatie van het haar. Daarnaast draagt het bij aan het in stand houden van sterke bloedvaten, die ook belangrijk zijn voor de haren. 

Bamboe extract

Bamboe extract is de rijkste natuurlijke bron van silicium, dat helpt bij het herstellen van de gezondheid, glans, en zachtheid van droog, zwak en beschadigt haar.

Note: ons haar supplement bevat geen hormonen, het heeft dus geen effect op de groei van gezichts- en lichaamsharen. 

Skin for Skin haar supplement

Wil jij jouw haren beter verzorgen? Probeer dan zeker eens ons haar supplement! Geef het wel even de tijd om zijn werking te doen. Ons haar supplement is ook heel mooi in te gebruiken in combinatie met ons collageen supplement. The ultimate collagen duo your new beauty routine! 

Ontvang het eBook

Lees alles over collageen en haar in ons eBook!

 We hopen jullie snel te zien in onze shop?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top