Voller haar door Skin for Skin collageen!

Wie nu naar buiten kijkt ziet dat de bomen hun bladeren langzaam verliezen. De mooie zomer is nu echt bijna voorbij en de herfst is begonnen. De wisseling van seizoenen vind ik persoonlijk een van de mooiste natuurverschijnselen. Toch heeft deze (temperatuurs-) overgang voor veel mensen ook minder leuke gevolgen: Haaruitval!

Voller haar met Skin for Skin collageen

Sinds ik zelf elke dag trouw Skin for Skin slik is mijn haar veel voller geworden en dat hoor ik van veel Skin for Skin gebruikers. Mijn zus Hilde is kapster bij kapsalon Klein Knip hier op Urk en ik besloot even bij mijn zus langs te gaan voor de blog van deze week. Ik heb Hilde gevraagd waarom mensen last kunnen krijgen van haaruitval en hoe ons haar weer voller kan worden.

Per dag verliezen we 50 tot 150 haren en dat is heel normaal, want die haren groeien er iedere dag ook weer bij. Soms wordt dit evenwicht tijdelijk verstoord en dan spreken we van haaruitval. Haaruitval komt voor na een bevalling, bij bepaald medicijngebruik, tijdens een stressvolle periode of bij de wisseling van seizoenen.  De oorzaak lijkt echter ook gelinkt te kunnen worden aan collageen. Collageen is een eiwit dat structuur geeft aan onze bloedvaten en zo ook de bloedvaten rond onze haarzakjes. Wanneer de collageen aanmaak vermindert, krijgt het haar als het ware te weinig zuurstof en kan het afsterven. Het haar wordt broos en valt uit en dat willen we natuurlijk niet! Ons haar is een zeer snelgroeiend weefsel in ons lichaam en wordt opgebouwd uit keratine en collageen. Een betere collageen voorraad zorgt voor een gezonde haargroei. Dat heeft als gevolg dat de haarzakjes en haarwortels weer goed kunnen groeien. Het is dus helemaal niet gek dat gebruikers van Skin for Skin al snel ervaren dat hun haar voller is geworden!” aldus mijn zus Hilde.

win

Ik ben zo benieuwd naar jullie ervaringen met Skin for Skin! Ervaren jullie ook dat jullie haar veel voller is door gebruik van Skin for Skin? Laat ons jouw ervaringen weten, laat een berichtje achter op onze Facebookpagina en wie weet win jij jouw volgende voorraad Skin for Skin! Een keer in de twee maanden zullen wij een winnaar kiezen uit onze (recente) reviewers!

1 gedachte over “Voller haar door Skin for Skin collageen!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top